صفحه اصلی / جامعه / شالیکاران و توصیه های کرونایی
شرکت فیلم سازی سیکا فیلم
شالیکاران و توصیه های کرونایی

شالیکاران و توصیه های کرونایی

علی درجانی، رئیس سازمان جهادکشاورزی گیلان: توصیه های بهداشتی پیشگیری از انتشار ویروس کرونا در مراکز جهادکشاورزی دهستان ها و بخشداری ها تهیه شده و در اختیار شالیکاران قرار گرفته و باید در عمل به توصیه ها توجه جدی داشته باشند.

وی با تاکید بر ضرورت توجه شالیکاران به ضدعفونی ابزارآلات کشاورزی اظهار داشت:کشاورزان باید پس از پایان استفاده روزانه از این ابزارآلات با محلول ضدعفونی کننده نسبت ضدعفونی آنها اقدام کنند.

وی خاطر نشان کرد: شالیکاران بعد از هر مرحله از کار اعم از انجام سرویس و نگهداری ماشین آلات کشاورزی حتما دست های خود را با آب و صابون به خوبی شسته، ضمن اینکه استفاده از دستکش برای کار با ماشین آلات کشاورزی مورد تاکید است.

رئیس سازمان جهادکشاورزی گیلان بیان داشت: همچنین برای پیشگیری از انتشار کرونا باید کشاورزان از تجمعات و ترددهای  بی مورد در روستاها پرهیز کنند.

وی با بیان اینکه خزانه گیری بر اساس تقویم زراعی در حال انجام است، خاطر نشان کرد: شالیکاران باید به توصیه ها و هشدارهای هواشناسی هم توجه جدی داشته باشند.

تاکنون بیش از ٧٠ درصد از اراضی شالیکاری گیلان شخم زمستانه شدند.

استان گیلان به عنوان بزرگترین تولید کننده ارقام بومی و باکیفیت برنج در کشور دارای ٢٣٨ هزار هکتار اراضی شالیزاری است.  

توصیه‌ی برای کاشت

ابراهیم اکبرزاده، مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: شالیکاران، برای پیشگیری و کاهش اثرات بیماری‌های قارچی، بذر‌ها را پیش از کاشتن، با سموم قارچ کش مجاز ضدعفونی کنند.

اوافزود: بهتر است بذر‌ها را به مدت ۱۲ تا ۲۴ ساعت برای جذب آب در آب شیرین گذاشته و پس از آن نیز بمدت ۲۴ ساعت در محلول سم مجاز برای ضدعفونی قرار داده شوند.

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی گفت: بذر‌های داخل گونی را در طول ۲۴ ساعت باید ۳ تا ۴ نوبت از محلول سمی بیرون آورده و به آرامی تکان داده و دوباره در داخل محلول سم قرار دهند.

ایرنا

درباره کادوس آوا

پایگاه‌خبری‌کادوس‌آوا ⭕️فرهنگی، هنری و اجتماعی 🔹صدای‌فرهنگ آی‌دی‌تلگرام: t.me/kadusava آی‌دی توییتر: kaduskhabar@

این مطالب را نیز ببینید!

گیلان اکو موزه‌ پهناور با میراث باستانی نهان در پس هزاره‌ها

گیلان اکو موزه‌ پهناور با میراث باستانی نهان در پس هزاره‌ها

باستان‌شناسی یا آرکِئولوژی (به فرانسوی Archéologie  ) اگرچه در تعریف روشنگری درباره تاریخ بشر است، اما امروز به دغدغه‌ای برای ارتقاء هویت تبدیل شده است و گیلان با مارلیک، لیارسنگ‌بن، گسکر، یسن دیلمان و غار ۲۳۰ هزار ساله‌اش قلمرویی روشن در تاریخ این شاخه از علوم اجتماعی است

کشف غار سه هزار ساله در جنگل‌های‌ گیلان

کشف غار سه هزار ساله در جنگل‌های‌ گیلان

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گیلان از کشف غار سه هزار ساله درجنگل‌های هیرکانی دیلمان واقع در شرق استان خبر داد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شرکت فیلم سازی سیکا فیلم