پنجمین ویژهبرنامه شبهای فرهنگی خانه فرهنگ گیلان با عنوان «شب ِمعمار» عصر روز ۲۳ آذرماه جاری در عمارت خانه فرهنگ گیلان با حضور چشمگیر اساتید، دانشجویان و علاقمندان به هنر معماری در عمارت خانه فرهنگ گیلان برگزار گردید.
مشاهده بیشتر »غذا
فستیوال ملی خوراک در رشت فرصتی برای معرفی فرهنگ غذای گیلان
طرح و برگزاری فستیوال ملی خوراک رشت و رویدادهای فرهنگی فرصتی ناب برای معرفی هر چه بیشتر آداب و رسوم به ویژه فرهنگ غذای گیلان است
مشاهده بیشتر »شب یلدا و غذاهای ایرانی
در غذاهای شب یلدا، محصولات پاییزی چون انار، چغندر و کدوحلوایی نقش اساسی دارند و انواع مغز و دانه و آجیل نیز خوراکیهای شب یلدا و غذاهای ایرانی را زیبا و مغذیتر از پیش میکنند.
مشاهده بیشتر »زیتون جادوی سلامتی
زیتون، میوهای است که دارای خواص بسیار زیادی بوده و اثر مثبت آن در تامین سلامت قابل توجه است؛ به طوری که سودمندیهای فراوانی برای اعضای مختلف بدن دارد
مشاهده بیشتر »کیوی گیلان محصولی صادراتی
گیلان از مزیتهای بندری، تجاری و کشاورزی بسیار خوبی برای صادرات کیوی بهرهمند است و با فعالیت گمرکات استان، زمینه صادرات ۵۰ درصد کل محصول تولیدی کیوی گیلان را به بازار اوراسیا فراهم کرده است.
مشاهده بیشتر »تاملی انتقادی در باب متافیزیک زبان شعر، امیر کمالی در خانه فرهنگ گیلان + فیلم
نشست «تأملی انتقادی در باب متافیزیک زبان شعر» با سخنرانی امیر کمالی، منتقد و پژوهشگر، یکشنبه ۱۸ تیر ساعت پنج و نیم عصر، با حضور جمعی از علاقهمندان و هنرمندان در خانهی فرهنگ گیلان برگزار شد.
مشاهده بیشتر »طرز تهیه رشته خشکار با آرد برنج
رشته خوشکار یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و مغزدار گیلانی است، که با خوردن یک بار از آن همیشه طعم آن در ذهنتان خواهد ماند.
مشاهده بیشتر »طرز تهیه مربای انگور بدون شکر، یک مربای زمستانی
مربای انگور یکی از انواع مرباهای خوشمزه ایرانی است که پخت آن نیازی به شکر ندارد و شیرینی آن همان شیرینی طبیعی انگور است.
مشاهده بیشتر »نان و غذاهای محلی گیلان در لیست آثار ناملموس ملی
عطر نان و غذاهای محلی گیلان به گیرایی پرجاذبهای برای گردشگری استان در سطح ملی و بینالمللی تبدیل شده است و امروز نیز پخت نان و غذاهای محلی گیلان در لیست آثار ناملموس ایران قرار گرفت.
مشاهده بیشتر »سیر قلیه مرغ – طرز تهیه غذای گیلانی
اگر به خواص درمانی سیر علاقه دارید اما به خاطر بویی که ممکن است اطرافیان را آزار دهد از خوردن آن امتناع میکنید یک پیشنهاد ویژه برای شما داریم. یک غذا با مرغ، سیر قلیه مرغ شمالی که با برگ سیر تازه درست میشود.
مشاهده بیشتر »غذای بهاری گیلانی، ترش تره
با طرز تهیه ترشه تره، یکی از خورشهای متفاوت و خوشمزه گیلانی آشنا شوید و با تهیه آن در منزل، سفری به استان شگفتانگیز گیلان برای خود و عزیزانتان ترتیب دهید.
مشاهده بیشتر »بهزاد عشقی، روایت یک منتقد از زندگی
هوای تازه، مجموعه تاریخ شفاهی تصویری و گفتوگو با هنرمندان گیلان است که به همت خانه فرهنگ گیلان تولید شده است.
مشاهده بیشتر »تاثیر روغن «سبوس برنج» بر بیماریهای قلبی
پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی گیلان با انجام یک مطالعه تاثیر استفاده از روغن سبوس برنج را در بیماران دچار تنگی عروق کرونر بررسی کردند.
مشاهده بیشتر »آنتی اکسیدان ها را در دوران کرونا جدی بگیرید
دریافت مواد غذایی حاوی آنتی اکسیدان را یکی از مهمترین شاخصهای کمک کننده به تقویت سیستم ایمنی دانست و گفت میوهها و سبزیجات غنی از آنتی اکسیدان، ویتامین و فیبر هستند و بنابراین مصرف آنان به ارتقای سلامت منجر می شود، و باید مصرف آنها را در دوران کرونا جدی گرفت.
مشاهده بیشتر »پامادور خورشت – طرز تهیه غذای گیلانی
پامادور خورش و یا پامادور قاتق، یکی از خورش های محلی و خوشمزه استان گیلان می باشد. البته این غذا در توسکانی ایتالیا نیز معروف بوده که به جای تخم مرغ، از نان برای سرو این خوراک استفاده می کنند.
مشاهده بیشتر »