صفحه اصلی / غذا / کال کباب غذایی از دل رشت
شرکت فیلم سازی سیکا فیلم
کال کباب غذایی از دل رشت

کال کباب غذایی از دل رشت

خطه گیلان هرچند به کباب‌هایش معروف است اما وقتی نگاهی به سفره غذایی‌شان می‌کنیم، می‌بینیم که بخش زیادی از عادات غذایی‌شان شامل وعده‌های گیاهی می‌شود. کال کباب هم یکی از غذاهای گیاهی خطه گیلان است که بادمجان بخش اصلی آن را تشکیل می‌دهد.

غذا برای گیلان اهمیت زیادی دارد. در گیلان غذا صرفا برای رفع گرسنگی نیست، بلکه به نوعی تامین کننده میل تنوع طلبی گیلانی هاست. این که چرا و در چه فرایندی این اتفاق افتاده به اقلیم بر می گردد. وجود جنگل های سرسبز با تنوع پرندگان و حیواناتی از گوشت شان در غذا استفاده می شود و همچنین بودن دریای خزر و رودخانه های بزرگ پرآب با ماهیان متنوع باعث شده هیچ گاه سفره گیلانی ها خالی نباشد.

نه این که آن ها برای پرکردن سفره های شان کار راحتی داشته باشند، نه، اما با وجود این همه نعمت گیلانی ها شاید کمتر از مردم دیگر اقلیم های ایران دغدغه پرکردن شکم را داشته باشند. به همین دلیل ذائقه و تنوع ذائقه، سفره گیلانی ها را بسیار رنگین کرده است. این ذائقه اتفاقا کار را برای آشپزها سخت تر می کند. چون به دست آوردن دل گیلانی ها که به ظرایف آشپزی توجه ویژه ای دارند به همین راحتی نیست. چاشنی ها در سفره های رنگین گیلانی به اندازه خود غذا اهمیت دارند و گاه از آن مهم تر می شوند.

مواد لازم:

  • بادمجان: ۱ کیلوگرم
  • رب انار ترش یا آب انار ترش: ۱ فنجان
  • گردو آسیاب شده یا دو بار چرخ شده: ۲۰۰ گرم
  • نمک: ۱ قاشق چای‌خوری
  • گلپر: ۱ قاشق چایخوری
  • سبزی خالواش و چوچاق یا نعناع خشک: ۱ قاشق غذاخوری
  • سیر: ۴ حبه رنده شده
کال کباب؛ غذایی از دل رشت

طرز تهیه و دستور پخت:

۱.  ابتدا بادمجان‌ها را بشورید و کباب کنید. بادمجان‌ها باید با پوست کباب شوند. سپس پوست بادمجان‌های کباب شده را بگیرید و با گوشتکوب له کنید. سپس سایر مواد را هم به بادمجان له شده به جز آب انار یا رب انار را اضافه کنید و تمام آن‌ها را با هم بکوبید. در مرحله آخر رب انار یا آب انار را اضافه کنید و تمام مواد را خوب هم بزنید.

ایرنا

درباره کادوس آوا

پایگاه‌خبری‌کادوس‌آوا ⭕️فرهنگی، هنری و اجتماعی 🔹صدای‌فرهنگ آی‌دی‌تلگرام: t.me/kadusava آی‌دی توییتر: kaduskhabar@

این مطالب را نیز ببینید!

کیوی گیلان محصولی صادراتی

کیوی گیلان محصولی صادراتی

گیلان از مزیت‌های بندری، تجاری و کشاورزی بسیار خوبی برای صادرات کیوی بهره‌مند است و با فعالیت گمرکات استان، زمینه صادرات ۵۰ درصد کل محصول تولیدی کیوی گیلان را به بازار اوراسیا  فراهم کرده است.

طرز تهیه رشته خشکار با آرد برنج

طرز تهیه رشته خشکار با آرد برنج

رشته خوشکار یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و مغزدار گیلانی است، که با خوردن یک بار از آن همیشه طعم آن در ذهن‌تان خواهد ماند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شرکت فیلم سازی سیکا فیلم