صفحه اصلی / غذا / کوکو مرغ شمالی – طرز تهیه غذای گیلانی
شرکت فیلم سازی سیکا فیلم
کوکو مرغ شمالی - طرز تهیه غذای گیلانی

کوکو مرغ شمالی – طرز تهیه غذای گیلانی


تا به حال «کوکو» را به عنوان شام عروسی میل کرده‌اید؟ اصلا می‌دانستید «کوکو مرغ بادکوبه‌ای» یا همان کوکو مرغ شمالی و گیلانی نوعی کوکوی مرغ و سبزیجات و یکی از غذاهای محبوب عروسی و مهمانی‌های مهم و رسمی در تمام شهرهای استان گیلان است؟ 

کوکو مرغ شمالی - طرز تهیه غذای گیلانی

مرحله اول پخت کوکو مرغ شمالی؛ پختن سینه مرغ و سیب زمینی

در اولین مرحله از طرز تهیه کوکو مرغ شمالی باید سینه مرغ را همراه با سیب زمینی ها داخل یک قابلمه بریزید (پوست سیب زمینی ها را نگیرید و حتما خوب بشورید). مقداری زرد چوبه، نمک و فلفل سیاه به آن اضافه کنید. سپس مقداری آب به قابلمه اضافه کنید و با حرارت متوسط روی شعله گاز قرار دهید. چند دقیقه صبر کنید تا مرغ و سیب زمینی ها به طور کامل پخته شوند. بعد از اینکه سینه مرغ و سیب زمینی آب پز شدند، شعله گاز را خاموش کنید و اجازه دهید کاملاً خنک شوند.

کوکو مرغ شمالی - طرز تهیه غذای گیلانی

مرحله دوم؛ میکس کردن همه مواد کوکوی مرغ

در این مرحله از طرز تهیه کوکو مرغ شمالی باید پوست سیب زمینی ها را بگیرید و رنده کنید. سپس می توانید برای خرد کردن سینه مرغ آن را در غذاساز بریزید و یا به صورت ریش ریش درآورید. سیر و پیاز را هم رنده کنید و آب اضافی آن را بگیرید. سیر، پیاز، مرغ و سیب زمینی ها را با هم ترکیب کنید. سپس جعفری خرد شده را به سایر مواد اضافه کنید. مقداری نمک، فلفل و زردچوبه به مواد کوکوی مرغ بزنید. یک دستکش به دست کنید و مواد را خوب با هم ترکیب کنید.

کوکو مرغ شمالی - طرز تهیه غذای گیلانی

مرحله سوم؛ اضافه کردن تخم مرغ ها به کوکوی مرغ

در این مرحله از طرز تهیه کوکو مرغ شمالی باید تخم مرغ ها را به مواد کوکو اضافه کنید. برای این کار تخم مرغ ها را ابتدا در یک کاسه بشکنید و با کمک چنگال خوب بزنید. سپس تخم مرغ را به سایر مواد کوکو اضافه کنید. مواد را خوب با هم ترکیب کنید و در صورت نیاز کمی دیگر آن را با دست ورز دهید. این کار موجب می شود تا بافت مایه کوکوی شما منسجم تر شود.

مرحله چهارم؛ سرخ کردن کوکوی مرغ شمالی

بعد از آماده شدن مایه کوکو در این مرحله از طرز تهیه کوکوی مرغ شمالی باید مقداری روغن در ماهیتابه بریزید. سپس شعله گاز را روی حرارت متوسط تنظیم کنید. بعد از داغ شدن روغن به اندازه یک گردو از مواد بردارید و آن را کمی پهن کنید. سپس آن را در آرد سوخاری بغلتانید و در روغن سرخ کنید. برای درست کردن کوکوی مرغ گیلانی می توانید مواد کوکو را داخل ماهیتابه پخش کنید. سپس درب ماهیتابه را روی آن قرار دهید تا کوکو کاملاً مغز پخت شود. بعد از این که یک سمت کوکوها به خوبی پخته شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر کوکوی مرغ نیز به خوبی بپزد.

درباره کادوس آوا

پایگاه‌خبری‌کادوس‌آوا ⭕️فرهنگی، هنری و اجتماعی 🔹صدای‌فرهنگ آی‌دی‌تلگرام: t.me/kadusava آی‌دی توییتر: kaduskhabar@

این مطالب را نیز ببینید!

کیوی گیلان محصولی صادراتی

کیوی گیلان محصولی صادراتی

گیلان از مزیت‌های بندری، تجاری و کشاورزی بسیار خوبی برای صادرات کیوی بهره‌مند است و با فعالیت گمرکات استان، زمینه صادرات ۵۰ درصد کل محصول تولیدی کیوی گیلان را به بازار اوراسیا  فراهم کرده است.

طرز تهیه رشته خشکار با آرد برنج

طرز تهیه رشته خشکار با آرد برنج

رشته خوشکار یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و مغزدار گیلانی است، که با خوردن یک بار از آن همیشه طعم آن در ذهن‌تان خواهد ماند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شرکت فیلم سازی سیکا فیلم