صفحه اصلی / غذا / غذای گیلانی: ترش واش + آموزش تصویری
شرکت فیلم سازی سیکا فیلم
غذای گیلانی: ترش واش

غذای گیلانی: ترش واش + آموزش تصویری

ترش واش یا شبدر ترشک نام یکی از گونه های سبزی هستش که طعم ترشی داره و مخصوص شمال کشور است. در گیلان خورش خیلی لذیذ و خوشمزه با این سبزی درست می شود که به نام همین سبزی معروف است، به نام خورش ترش واش .

مواد لازم برای تهیه خورشت ترش واش

  • ۱ عدد سینه مرغ بزرگ یا دو عدد سینه مرغ کوچک
  • ۳ عدد بادمجان
  • ۲ عدد گوجه فرنگی
  • ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • ۲ قاشق مرباخوری سیر رند شده
  • ۲۰۰ گرم سبزی خرد شده (ترش واش، گشنیز، ترشک، نعنا، خالواش، چغندر، سیر، چوچاق)
  • آب نارنج به مقدار لازم
  • نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم
غذای گیلانی: ترش واش + آموزش تصویری

مواد لازم برای تهیه ترش واش

مراحل تهیه خورشت ترش واش

ابتدا باید سینه مرغ رو کاملا به نمک و زرچوبه آغشته کرده و بعد دو طرفش رو داخل روغن سرخ کنین. من از ۱ عدد سینه مرغ بزرگ استفاده کردم و از وسط به صورت طولی برشش زدم.

غذای گیلانی: ترش واش + آموزش تصویری
سرخ کردن مرغ

مرغ رو بعد سرخ شدن از ماهیتابه در بیارین و داخل همون روغن سیرتون رو سرخ کنین.

غذای گیلانی: ترش واش + آموزش تصویری
سرخ کردن سیر

کمی که سیر سرخ شد رب گوجه فرنگی رو هم اضافه کنین و موادو تفت بدین تا رب سرخ بشه و از خامی دربیاد. میتونین به جای رب گوجه فرنگی از رب آلوچه هم استفاده کنین.

غذای گیلانی: ترش واش + آموزش تصویری
سرخ کردن رب گوجه

سبزی های خرد شده رو هم با کمی روغن داخل یه ماهیتابه دیگه سرخ کنین.

غذای گیلانی: ترش واش + آموزش تصویری
تفت دادن سبزی

حالا سبزی سرخ شده رو به مخلوط رب و سیر سرخ شده اضافه کنین.

غذای گیلانی: ترش واش + آموزش تصویری
اضافه کردن سبزی سرخ شده

مواد رو حدود ۲ الی ۳ دقیقه با هم تفت بدین.

غذای گیلانی: ترش واش + آموزش تصویری
تفت دادن مواد

حالا به مخلوط سبزیتون حدود ۱ الی ۲ لیوان آب و مرغ های سرخ شده رو اضافه کنین. در ماهیتابه رو بذارین و اجازه بدین تا با حرارت ملایم خورشت جا بیوفته و مرغ ها هم مغز پخت بشن.

غذای گیلانی: ترش واش + آموزش تصویری
اضافه کردن آب

در این حین بادمجون هایی که بهشون نمک زدین و تلخیشون رو گرفتین سرخ کنین.

غذای گیلانی: ترش واش + آموزش تصویری
سرخ کردن بادمجان

بعد گوجه هارو هم از وسط نصف کرده نمک بزنین و سرخ کنین.

غذای گیلانی: ترش واش + آموزش تصویری
سرخ کردن گوجه فرنگی

بعد حدود ۱ ساعت خورشت جا میوفته و مرغ ها هم میپزن در این مرحله به خورشتتون آب نارنج اضافه کنین تا به حد دلخواهتون ترش بشه نمک و فلفل رو هم فراموش نکنین.

غذای گیلانی: ترش واش + آموزش تصویری
اضافه کردن آب نارنج

در یک ربع نهایی پخت هم بادمجون و گوجه های سرخ شده رو به خورشت اضافه کنین و بذارین تا خورشت تنگ آب بشه و بادمجون و گوجه هم مزه بگیرن.

غذای گیلانی: ترش واش + آموزش تصویری
اضافه کردن گوجه و بادمجان

حالا خورشت لذیذ شما حاضره … نوش جان

غذای گیلانی: ترش واش + آموزش تصویری


درباره کادوس آوا

پایگاه‌خبری‌کادوس‌آوا ⭕️فرهنگی، هنری و اجتماعی 🔹صدای‌فرهنگ آی‌دی‌تلگرام: t.me/kadusava آی‌دی توییتر: kaduskhabar@

این مطالب را نیز ببینید!

کیوی گیلان محصولی صادراتی

کیوی گیلان محصولی صادراتی

گیلان از مزیت‌های بندری، تجاری و کشاورزی بسیار خوبی برای صادرات کیوی بهره‌مند است و با فعالیت گمرکات استان، زمینه صادرات ۵۰ درصد کل محصول تولیدی کیوی گیلان را به بازار اوراسیا  فراهم کرده است.

طرز تهیه رشته خشکار با آرد برنج

طرز تهیه رشته خشکار با آرد برنج

رشته خوشکار یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و مغزدار گیلانی است، که با خوردن یک بار از آن همیشه طعم آن در ذهن‌تان خواهد ماند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شرکت فیلم سازی سیکا فیلم