صفحه اصلی / غذا / پامادور خورشت – طرز تهیه غذای گیلانی
شرکت فیلم سازی سیکا فیلم
پامادور خورشت - طرز تهیه غذای گیلانی

پامادور خورشت – طرز تهیه غذای گیلانی

کادوس آوا: پامادور خورش و یا پامادور قاتق، یکی از خورش های محلی و خوشمزه استان گیلان می باشد. البته این غذا در توسکانی ایتالیا نیز معروف بوده که به جای تخم مرغ، از نان برای سرو این خوراک استفاده می کنند. در مجموعه غذاهای گیلانی در کادوس آوا به شما تهیه این غذای خوشمزه گیلانی می پردازیم.

پامادور خورشت، یکی از خورش های محلی و خوشمزه استان گیلان می باشد. البته این غذا در توسکانی ایتالیا نیز معروف بوده که به جای تخم مرغ، از نان برای سرو این خوراک استفاده می کنند. مردم استان کردستان و کرمانشاه نیز این خورش لذیذ و خوشمزه را طبخ و به خصوص در فصل تابستان با گوجه های محلی آماده می کنند.

مواد اصلی پامادور خورشت، گوجه فرنگی و تخم مرغ می باشد. البته می توانید به جای سیر، از پیاز نیز در طبخ این غذا استفاده کنید. همچنین استفاده از سبزی های معطر و خاص خورش نیز این غذای گیلانی را بسیار لذیذتر خواهد کرد. این خورش گیلانی را هم می‌توانید با پلو سرو نمایید و هم با نان در وعده شام میل کنید.

پامادور خورشت - طرز تهیه غذای گیلانی

مواد لازم برای پامادور خورشت

گوجه فرنگی متوسط: ۸ عدد
تخم مرغ: ۳ عدد
سیر: ۴ حبه
روغن زیتون: به مقدار لازم
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به مقدار لازم

پامادور خورشت - طرز تهیه غذای گیلانی

مراحل

گوجه ها را شسته و ریز خرد کنید.


در یک ماهی تابه کمی روغن بریزید.


سپس سیرها را خرد کرده و در ماهی تابه تفت دهید.


گوجه ها و ادویه ها را به ماهیتابه اضافه و مواد را مخلوط کنید.


درب ماهی تابه را بگذارید و چند دقیقه صبر کنید تا گوجه ها پخته شود.


در زمان هم زدن مواد، گوجه ها با پشت یک قاشق له کنید.


این خورش نه باید خیلی خشک باشد و نه خیلی آب دار.


وقتی گوجه ها پخت و جا افتاد، تخم مرغ ها را بر روی آن بزنید تا بپزد.

درباره کادوس آوا

پایگاه‌خبری‌کادوس‌آوا ⭕️فرهنگی، هنری و اجتماعی 🔹صدای‌فرهنگ آی‌دی‌تلگرام: t.me/kadusava آی‌دی توییتر: kaduskhabar@

این مطالب را نیز ببینید!

کیوی گیلان محصولی صادراتی

کیوی گیلان محصولی صادراتی

گیلان از مزیت‌های بندری، تجاری و کشاورزی بسیار خوبی برای صادرات کیوی بهره‌مند است و با فعالیت گمرکات استان، زمینه صادرات ۵۰ درصد کل محصول تولیدی کیوی گیلان را به بازار اوراسیا  فراهم کرده است.

طرز تهیه رشته خشکار با آرد برنج

طرز تهیه رشته خشکار با آرد برنج

رشته خوشکار یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و مغزدار گیلانی است، که با خوردن یک بار از آن همیشه طعم آن در ذهن‌تان خواهد ماند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شرکت فیلم سازی سیکا فیلم