صفحه اصلی / غذا / کباب ترش شمالی – طرز تهیه غذای گیلانی
شرکت فیلم سازی سیکا فیلم
کباب ترش شمالی - طرز تهیه غذای گیلانی

کباب ترش شمالی – طرز تهیه غذای گیلانی

کادوس آوا: کباب ترش شمالی با مزه‌ عالی گیلانی پیشنهاد مناسبی برای طرفداران کباب است که از طعم سایر کباب‌ها خسته شده اند و دنبال کمی تنوع هستند. در این مطلب به معرفی مواد لازم و طرز تهیه کباب ترش شمالی حرفه‌ای می‌پردازیم.

کباب ترش یا به اصطلاح محلی «ترشِ کباب» نوعی از کباب است که اصالتی گیلانی دارد. این غذا طعمی بسیار دلچسب و همانند دیگر غذاهای گیلانی مزه‌ای ترش دارد.

کباب ترش شمالی یا گیلانی پیشنهاد مناسبی برای طرفداران کباب است که از طعم سایر کباب‌ها خسته شده‌اند و دنبال کمی تنوع هستند. رمز اصلی خوشمزگی ترشِ کباب استفاده از سبزیجات معطر محلی است. البته اگر این سبزی‌ها را در دسترس ندارید می‌توانید از سبزی‌های جایگزینی که در ادامه مطلب معرفی می‌شوند استفاده کنید. این غذا را همانند دیگر کباب‌ها می‌توان با برنج یا با نان به عنوان وعده اصلی نوش جان کرد. در اینجا به معرفی مواد لازم و طرز تهیه کباب ترش شمالی حرفه‌ای می‌پردازیم.

مواد لازم برای تهیه کباب ترش

گوشت گوسفند یا گوساله نیم کیلو
پیاز  ۱ عدد
رب انار ۳ قاشق سوپ‌خوری
گردوی آسیاب شده ۱۰۰ گرم
سبزی (جعفری، ترخون، گشنیز، مرزه، چوچاق)  ۲ قاشق سوپ‌خوری
سیر  ۲ حبه
نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه کباب ترش به روش گیلانی‌ها | فوت‌وفن ترد و خوشمزه شدن گوشت آن

طرز تهیه کباب ترش

ابتدا گوشت را به قطعات مناسب کبابی خرد کنید و تمیز بشویید و کنار بگذارید. سپس یک پیاز را پوست کنده و بشویید و با رنده ریز رنده کنید.

گردوها را با غذاساز آسیاب کرده یا آن‌ها را با هاون بکوبید و به پیازهای رنده شده اضافه کنید. رب انار را نیز به مخلوط اضافه کنید.

سبزی‌ها را بشویید و به قطعات ریز خرد کنید و آن‌ها را به مخلوط پیاز و گردو و رب انار بیفزایید. در صورتی که تمایل داشتید می‌توانید مقداری آب انار هم به مخلوط اضافه کنید تا سس رقیق تری داشته باشید.

سبزی‌های شمالی مخصوص این غذا هستند و اگر از سبزی‌های محلی مانند چوچاق، خالواش و بینه در کباب ترش استفاده کنید طعم دلپذیری را تجربه خواهید کرد. مقداری سیر هم در سس تهیه شده رنده کنید و در آخر فلفل را اضافه کنید. توجه داشته باشید که نمک را به هیچ عنوان در این زمان اضافه نکنید چون باعث سفت شدن گوشت می‌شود.

تکه‌های گوشت را در سس خوابانده و در ظرف را پوشانده و حداقل به مدت ۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند. هر چه گوشت مدت زمان بیشتری در سس بماند طعم دارتر می‌شود. می‌توانید یک کیوی هم در مخلوط رنده کنید تا گوشت شما ترد تر شود.

بعد از در آوردن گوشت ها از یخچال، آن‌ها را به سیخ کشیده و در منقل روی زغال کباب کنید. دائم سیخ ها را جا به جا کنید تا کباب نسوزد و به طور یکنواخت بپزد.

چند عدد گوجه فرنگی را هم بشویید و سر سیخ بزنید و آن‌ها را هم کباب کنید.

غذای شما آماده است. کباب ترش را می‌توانید با نان یا همراه با برنج نوش جان کنید.

درباره کادوس آوا

پایگاه‌خبری‌کادوس‌آوا ⭕️فرهنگی، هنری و اجتماعی 🔹صدای‌فرهنگ آی‌دی‌تلگرام: t.me/kadusava آی‌دی توییتر: kaduskhabar@

این مطالب را نیز ببینید!

کیوی گیلان محصولی صادراتی

کیوی گیلان محصولی صادراتی

گیلان از مزیت‌های بندری، تجاری و کشاورزی بسیار خوبی برای صادرات کیوی بهره‌مند است و با فعالیت گمرکات استان، زمینه صادرات ۵۰ درصد کل محصول تولیدی کیوی گیلان را به بازار اوراسیا  فراهم کرده است.

طرز تهیه رشته خشکار با آرد برنج

طرز تهیه رشته خشکار با آرد برنج

رشته خوشکار یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و مغزدار گیلانی است، که با خوردن یک بار از آن همیشه طعم آن در ذهن‌تان خواهد ماند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شرکت فیلم سازی سیکا فیلم